Нова църковна сграда ще бъде изградена за общността на Евангелска методистка епископална църква в гр. Бургас, кв. “Горно Езерово”. Осъществяването на първия етап на този дълго чакан проект стана възможно благодарение на финансовата подкрепа на Методистката църква във Великобритания и на мисионерската организация на Обединената методистка църква в Германия.

Отговорността за разрушаването на старата сграда и изграждането на временно помещение за богослуженията беше поета от местната църковна общност.

Тук споделяме с вас няколко снимки и кратко видео обръщение на пастор Красимир Маджаров, за да ви направим съпричастни на случващото се.

Нека да благодарим на Бога за предоставената ни възможност и да продължим да се молим за успешното осъществяване на този проект.

 

 

 Цитати:


Последни новини

С поглед към бъдещето

15.01.2020

Нова църковна сграда ще бъде изградена за общността на Евангелска методистка епископална църква в гр. Бургас, кв. “Горно Езерово”. Осъществяването на първия етап на този дълго чакан проект стана възможно благодарение на финансовата подкрепа на Методистката църква във Великобритания и на мисионерската организация на Обединената методистка църква в Германия. Отговорността за разрушаването на старата сграда […]

Прочети повече

Новини, От страната