Бележка от Бога

Прочит: Римляни 5:1-5

 

„Дерзайте, и нека се укрепи сърцето ви, всички, които се надявате на Господа.“

                                                                                 (Псалм 31:24)

 

В продължение на години се боря с хранително разстройство на психическа основа. Всъщност, то започна още в началното училище, но с израстването го бях преодоляла. Точно когато си помислих, че съм здрава, болестта се върна по-силна от всякога. Бях принудена да напусна работа и да вляза в болница за лечение. Прибрах се вкъщи чак след няколко месеца.

И днес продължавам да се боря със себе си. Дните ми са изпълнени с трудности, молитви на отчаяние, опити да възстановя разбитите си взаимоотношения с различни хора и разбира се, ходене по лекари.

Признавам, че тая негодувание към християните, които заявяват, че чуват Божия глас.

Но една сутрин дойде време и за моята среща с Него. Докато седях в чакалнята пред кабинета на моя лекар, погледът ми се спря на лист хартия на пода. На него беше написано: „Никога не се предавай“. Послание от Бога? Вероятно.

Сложих този лист на място, на което ще мога да го виждам всеки ден и благодарих на Бога, че достига до нас по различни начини, когато най-много имаме нужда да чуем гласа Му.

 

Молитва: О, Боже, благодарим Ти, че ни търсиш и се смиляваш над нас, когато се чувстваме най-безсилни. Дай ни сила, за да продължим своя път. Амин.

 

Мисъл за деня: Бог ни говори по много и изненадващи начини.

Ейми Гренобъл (Пенсилвания)

 

Да се молим за: ТЕЗИ, КОИТО СТРАДАТ ОТ ХРАНИТЕЛНО РАЗСТРОЙСТВО.

 

 

© The Upper Room, Inc., a ministry of GBOD, All rights reserved.

 

Остави коментар

Live Reply