Безценен подарък

Прочит: Йоан 6:25-35

„Исус им отговори: Аз съм хлябът на живота; който дойде при Мен, никога няма да огладнее, и който вярва в Мен, никога няма да ожаднее.“
(Йоан 6:35)

Родителите ми са прекрасни хора, но когато бях дете, те не бяха християни. Те не са израснали в християнско семейство и имаха много въпроси. Въпреки това мама ме кръсти и започна да ни води с брат ми редовно на църква. Самата тя стана християнка, когато се запозна с Айлийн. Тя сподели с нея любовта към музиката и литературата. Айлийн беше посветена на Бога. Татко пък откри вярата благодарение на нашия грижовен пастор, който пиеше кафе с него сутрин и отговаряше на въпросите му за Бога.
Пастор Зюл и Айлийн помогнаха семейството ми да повярва. Мама веднъж ми сподели, че във всяка сутрешна молитва казва: „Боже, изпрати ме там, където има нужда от мен днес“, и че рядко е оставала разочарована. Възможностите за служение я намираха. Тези двама човека задоволиха духовния глад на моето семейство. Те ни подариха безценен дар, който ние можем да споделяме и с други – радостта от Божията любов.

Молитва: Господи, помогни ни да забелязваме около себе си хората, които имат нужда от това да познаят Исус. Нека радостта, която откриваме в това да Те следваме, да носи светлина и на други. В името на Исус. Амин.

Мисъл за деня: С кого мога да споделя хляба на живота днес?

Да се молим за: НЯКОЙ, КОЙТО МЕ Е ВОДИЛ КЪМ ВЯРАТА.
Бети Армстронг (Тексас)

Остави коментар

Live Reply