Бог е с мен

Прочит: Псалм 62:5-7

„… и Ме призови в ден на напаст; и Аз щете избавя; и ти ще Ме прославиш.“
(Псалм 50:15)

„Днес ще е твоят хеттрик“ – ми каза хирургът с широка усмивка. Тези думи ме шокираха, вече имах медицинска история. Онкологът беше видял тумор на скенера и се налагаше да ме оперират за трети път в три последователни години. Седях в болницата с мъжа ми и сестра ми и не можех да намеря думи. Гласът ми отслабна, сякаш някой изпи силите ми. Опитвайки се да се събера, казах на лекаря: „Докторе, синът ми е едва на пет години“. После се разплаках.
Малко след това се молех и чух глас: „Не съм те оставил досега, няма да те оставя и сега. С теб съм“. Третата ми операция беше успешна и резултатът от биопсията ми е добър. Бог беше до мен през петте месеца химиотерапия, както беше с мен по време на трите операции.
Благодаря Му за тази невероятна милост и вярност. Докато преминавам през толкова чудеса, аз ставам истински свидетел за силата на Христос, моя Господ и Спасител, и имам много за споделяне. Слава да бъде на Бога!

Молитва: Благодарим, Ти, милостиви Боже, за Твоята любов и милост. Помогни ни да Ти се доверяваме и ни давай сили, за да бъдем истински Твои свидетели. В името на Исус. Амин.

Мисъл за деня: Бог е мое прибежище.
Аноши Наем (Пакистан)

Да се молим: ДА БЪДА СВИДЕТЕЛ ЗА ХРИСТОС.

Остави коментар

Live Reply