Бог винаги е с нас

Прочит: Псалм 25:1-7

„… Господ, твоят Бог, Той е, Който върви пред теб; няма да отстъпи от теб, нито ще те изостави.“
(Второзаконие 31:6)

През декември 2009 г. ми откриха рак на носоглътката и започнах двумесечна терапия. Думите от Матей 6:25 веднага дойдоха като успокоение за моята съпруга: „Не се безпокойте“. Тя се помоли на Бога за помощ. Сега, седем години по-късно, съм свободен от болестта.
Преди да се разболея, със съпругата ми дълго не бяхме ходили на църква. Нямахме друга цел в живота, освен работата и грижата за семейството. Страшната диагноза върна мен и семейството и в църквата.
Пасторите и останалите братя и сестри се молиха за нас. Бяхме станали част от църковното семейство, от Тялото Христово, бяхме по-близо до Бога. Благодарим Му за любовта, милостта и верността, които нашите братя и сестри ни показаха.
Бог винаги е спазвал обещанието си да не ни изоставя. Когато се лутах като изгубена овца, Той ме намери и ме върна при Себе Си. Независимо къде сме и през какво преминаваме, Бог е с нас. Слава да бъде на Него!

Молитва: Милостиви Боже, благодарим Ти за Твоята любов и за това, че винаги се грижиш за нас. Приближавай ни към Себе Си и ни пази. Амин.

Мисъл за деня: В добри и лоши времена Бог ми показва любов чрез грижата на моите ближни.
Конг Пенг Сун (Сингапур)

Да се молим за: ХОРАТА, БОЛНИ ОТ РАК.

Остави коментар

Live Reply