Чудесата са възможни

Прочит: Йоан 21:15-17

 

„Каза му трети път: Симоне Йонов, обичаш ли Ме? Петър се натъжи за това, че трети път му каза: Обичаш ли Ме?, и Му отговори: Господи, Ти всичко знаеш; Ти знаеш, че Те обичам.“

                                                                                 (Йоан 21:17)

 

Животът ми е изключително вълнуващ. Като земеделец в Малайзия съм преживявал нападение от крадци и четири пъти съм се спасявал от отровни змии. Освен това съм преминал през депресия, мозъчна операция и какво ли още не. Бог ми подари радостта от проповядването и споделянето чрез писането на книги. Пред очите ми една малка, 30-членна младежка християнска група в Малайзия се разрасна и достигна 10000 членове, като сега работи в четири държави.

Някои хора не вярват в чудеса, но аз съм преживявал такива! Всеки, който вярва в Христос, Божия Син, знае, че Той пострада и умря на кръста, за да ни покаже на дело каква е Божията любов към нас. Исус е нашият Спасител. Ние знаем, че Той винаги е близо чрез Святия Дух, Който обитава в нас. Желанието да служим на Христос носи радост и всеки ден с Бога може да е истинско приключение.

 

Молитва: Исусе, благодарим Ти, че си с нас и че си ни дал толкова много. Помагай ни да Ти служим всеки ден, като се молим: „Отче наш, Който си на небесата, да се свети Твоето име! Да дойде Твоето царство; да бъде Твоята воля, както на небето, така и на земята! Дай ни днес насъщния хляб; и прости ни дълговете, както и ние простихме на нашите длъжници. И не ни въвеждай в изкушение, но избави ни от лукавия. Защото е Твое царството и силата, и славата, до вековете. Амин!” (Матей 6:9-13).

 

Мисъл за деня: Когато вярваш в Исус, чудесата са възможни.

Пол Джъби (Англия)

 

Да се молим за: МЛАДЕЖКИТЕ ГРУПИ В МАЛАЙЗИЯ.

Остави коментар

Live Reply