Изобилни благословения

Прочит: Филипяни 4:10-20

 

„А Бог е силен да преумножи на вас всякакво благо така, че като имате винаги и във всичко това, което е достатъчно във всяко отношение, да изобилвате във всяко добро дело…“

(2 Коринтяни 9:8)

 

В телефона си записвам всяка ситуация, в която усещам Божието присъствие и водителство. Започнах да го правя преди две години и оттогава имам хиляди такива бележки. Понякога сме толкова погълнати от ежедневието, че пренебрегваме Божите дела. Въпреки че виждаме Божието присъствие в големите събития, понякога е много по-важно да Го открием в малките неща.

Когато чета бележките си, си напомням, че Бог е с мен всяка секунда от всеки един ден и трябва животът ми да показва, че го осъзнавам. Няма момент, в който да не можем да прозрем Божието присъствие. Ако си дадем време, ще видим Божията намеса във всеки аспект от своя живот.

 

Молитва: Небесни Отче, помагай ни да не забравяме благословенията, които си ни подарил. Напомняй ни, че най-големите дарове могат да дойдат по най-неочакван начин. Нека не пропускаме да видим Твоята намеса в живота ни. Амин.

 

Мисъл за деня: Днес ще търся следите на Божието дело в малките благословения, които ми е подарил.

Ендрю Сългът (Западна Вирджиния, САЩ)

 

Да се молим за: НЯКОЙ, КОЙТО ТЪРСИ БОЖИЕТО ПРИСЪСТВИЕ.

 

 

Остави коментар

Live Reply