Моите хляб и риба

Прочит: Матей 14: 13-21

„И всички ядоха и се наситиха; и вдигнаха останалите къшеи – дванадесет пълни коша.“
(Матей 14:20)

Бог ми е дал дара на писането. Получавам благодарности от читатели, които са се почувствали благословени от моите текстове. Изумява ме как Бог прави така, че послания, написани в различни краища на света, достигат точния си адресат. Той знае моите ограничени възможности и желанието ми да служа и ги умножава.
Всички сме благословени с някаква дарба от Бога, но понякога нямаме очи за нея. Той обича да даваме с радост, без значение колко можем да дадем. Само трябва да занесем на Исус своите хляб и риба, за да ги преумножи. Милостта и силата на Бога ни помагат да използваме своите благословения, за да благославяме другите и да се грижим за общността.
Дори когато даваме малко, ако е от сърце, Бог ще го направи достатъчно и ще го превърне в благословение, което не можем да постигнем с човешките си усилия. Ако споделяме хляба и рибата си, ще станем свидетели на изобилни благословения!

Молитва: Дарителю на всички добри дарове, с желание Ти даваме това, което имаме, за да бъдем благословение за хората. Амин.

Мисъл за деня: Как Бог иска да използвам своите дарове днес?
Дийпика Емануел Шагар (Индия)

Да се молим: ДА СПОДЕЛЯМЕ СВОИТЕ ДАРОВЕ.

Остави коментар

Live Reply