На-доброто

Прочит: 2 Коринтяни 12:7-10

 

„… Той ми каза: Доволно ти е Моята благодат; защото силата Ми в немощ се показва съвършена.“

                                                                    (2 Коринтяни 12:9)

 

Съпругът ми страдаше от високо кръвно налягане и сърдечни проблеми заради диабета. Той премина през множество изследвания и лекарите се опитваха да се справят с всяко ново усложнение, което се появяваше. Сега съм по-спокойна, защото го настанихме в болница и е под постоянен лекарски контрол.

На една табела в болницата пише: „Нашите лекари правят най-доброто за вашите близки – това, което не е по вашите сили“. Аз се убедих в това, когато започнаха да се грижат за съпруга ми. Още първия път, щом прочетох надписа, си помислих, че и Бог прави най-доброто за нас – това, което не е по нашите сили. Той знае какво се случва в живота ни, когато никой друг не знае това, и най-добре разбира тревогите ни. В Библията много ясно виждаме Божиите обещания за подкрепа. Когато сме най-притеснени, нека не забравяме, че Бог прави най-доброто за нас. Това, което не е по нашите сили.

 

Молитва: Боже на силата и изцелението, колко успокоително е да знаем, че си с нас! Не ни позволявай да забравяме за Твоята доброта. Молим се в името на Исус. Амин.

 

Мисъл за деня: Бог прави за нас това, на което ние не сме способни.

Мария Маргарита Агайо де Ортис (Кентъки)

 

Да се молим за: БОЛНИЧНИЯ ПЕРСОНАЛ.

Остави коментар

Live Reply