Ново начало

Прочит: Псалм 139:7-18

„Ще Те славя, защото страшно и чудно съм направен; чудни са Твоите дела…“
(Псалм 139:14)

Започва още една нова година, а аз си пожелавам същото като миналата: да се движа повече, да спя повече, да се храня по-здравословно, да работя по-усърдно, когато се налага, но и да си почивам достатъчно, когато имам възможност. Тази година вече ще осъществя тази промяна!
Реших, преди да се заема с новите начинания, да размисля за отминалите месеци и за всичко, което съм постигнала досега. Преживях доста разочарования, но успях да се справя и смятам, че сега съм по-зряла. Разбира се, мога и повече, затова в началото на всяка година си обещавам да напредвам, но се стремя да не забравям, че съм Божие дете, което Той обича безрезервно. Нищо, което правя, не може да Го накара да ме обича повече или по-малко.
Така че сега, когато посрещам новата година, съм изпълнена с нова надежда, нови очаквания и нови решения. Когато погледна към старата, се радвам на всичко преживяно и на това, че през цялото време Бог е бил близо до мен.

Молитва: Боже, помагай ни да помним, че сме Твои възлюбени деца и че можем да споделяме тази любов с всички останали Твои деца. Амин.

Мисъл за деня: Божията любов ми позволява да се радвам на живота с благодарно сърце.
Андреа Уороник (Кънектикът)

Да се молим: ДА ЦЕНИМ СЕБЕ СИ.

Остави коментар

Live Reply