Сила да устоим

Прочит: Исая 40:27-31

 

„Защото Ти си създал чреслата ми, обвил си ме в утробата на майка ми.“

                                                                                 (Псалм 139:13)

 

Когато беше едва на две седмици, дъщеря ми претърпя сърдечна операция за предотвратяване на рядък вроден дефект. В следващите два месеца тя се бореше за живота си. Всеки ден беше изпитание. Тогава се научих да се доверявам на Бога за здравето на детето си, както и за сили да се справя.

Животът е скъпоценен, но и крехък, а понякога твърде кратък, но ние трябва да имаме силна воля да живеем. Бог е създал телата ни по чуден начин.

Моята малка дъщеря се бореше да оцелее близо година. Всяка настинка я връщаше в болницата за седмици. Аз постоянно молех Бога да ни даде сили и Той отговори на моите молитви.

Нашият Създател знае с какви трудности се справяме в живота. Той ни познава от момента, в който започва животът ни. Можем да изберем дали да се борим с житейските изпитания сами, или заедно с Него. Господ очаква да Го помолим за помощ, аз да се справим с трудностите. Бог, Който ни познава по-добре от всеки друг, винаги е готов да ни даде силата, от която се нуждаем.

 

Молитва: Боже, Ти си ни създал и ни познаваш добре. Не можем да се справим с трудностите сами, но с Твоята помощ ще успеем. Амин.

 

Мисъл за деня: Днес ще помоля Бога да бъде моята сила.

Сара Лайънс (Канзас)

 

Да се молим за: ДЕТСКИТЕ ХИРУРЗИ.

 

 

 

 

Остави коментар

Live Reply