В Негово име

Прочит: Йоан 14:1-14

„Ако поискате нещо в Мое име, ще го направя.“
(Йоан 14:14)

Родена съм в християнско семейство, но се омъжих за невярващ човек. След 25 години брак той беше приет в болница. Лекарят му каза, че има инфекция на кръвта, заради която ще страда от хронични мускулни болки и главоболие и ще става все по-слаб.
Реших да го насърча да повярва, като му казвах, че се доверявам на Бога при всякакви обстоятелства, дори в болестта. Лекарят още не знаеше причината за заболяването на мъжа ми, но аз бях убедена, че Господ може да помогне. Дадох му Библия, за да чете и да се моли заедно с мен.
В продължение на две седмици призовавахме Бога в името на Исус Христос. Съпругът ми реши да приеме Христос и да посвети живота си на Него. С двете ни деца, които също като мен са християни, много се зарадвахме, че и баща им се присъединява към вярата, и заедно се молехме, докато го лекуваха в болницата. Накрая той оздравя.

Молитва: Боже на милостта, учи ни да вярваме и да Ти се доверяваме. Помагай ни да бъдем пример на вяра във всичко, което вършим. В името на Исус Христос. Амин.

Мисъл за деня: Всеки ден ще се моля за тези, които не познават Исус.
Пратум Понджяй (Тайланд)

Да се молим за: НЕВЯРВАЩИТЕ В СЕМЕЙСТВАТА.

Остави коментар

Live Reply