Времето с Бог

Прочит: Псалм 71:17-22

 

„Ти, Който си ми показал много и тежки притеснения, пак ще ме съживиш…“

(Псалм 71:20)

 

След операцията на моята майка аз се върнах на работа. Мислех, че тя ще се възстанови безпроблемно. На следващия ден тя се събудила и поискала да ме види, но докато стигна до болницата, майка ми изпадна в кома и никога повече не се събуди. Така и не можахме да поговорим за последен път, да си припомним благословенията и да споделим мечтите си за бъдещето. Бях съсипана. Бях шокирана. Бях разгневена.

Често си повтаряме, че времето лекува, но е много важно как и с кого прекарваш това време. Благодарение на Бога и Неговото слово аз успях по-лесно да открия вярната посока, да възвърна силата и надеждата си и да почувствам утеха при тази голяма загуба. Разговорите с хора, които са преживели същото, ме насърчиха допълнително. Освен това чувствах, че съм показала любовта и уважението си към моята майка, и това е било много ценно и за двете ни. Тя остава завинаги в моето сърце. Благодаря на Бога и на моите приятели, защото излекуваха духовните ми рани.

 

Молитва: Отче, благодарим Ти за мира, който ни даваш, когато скърбим. Искаме винаги да бъдем изпълнени с Твоя Дух. Амин.

 

Мисъл за деня: Времето с Бога лекува.

Венийл Уилямс (Южна Каролина)

 

Да се молим за: НЯКОЙ, КОЙТО СКЪРБИ И ИМА НУЖДА ОТ УТЕХА.

 

 

 

© The Upper Room, Inc., a ministry of GBOD, All rights reserved.

 

 

Остави коментар

Live Reply