Посещение на Еди Фокс и епископ Уотсън

От 24 септември до 1 октомври 2013 г. ще се състои посещението на д-р Еди Фокс, епископ Майк Уотсън и техните съпруги в Румъния и България. Д-р Еди Фокс е световен директор на World Methodist Evangelism от 1989 г. и дългогодишен приятел на Методистката църква в България. Благодарение на неговите усилия бяха изградени партньорствата между български и североамерикански методистки църкви, известни като „Connecting Congregations“.

 

Епископ Майк Уотъсн осъществява епископски надзор в Годишната конференция на Северна Джорджия на Обединената методистка църква, в която има 1000 църкви, над 1500 пастори и 320 000 църковни членове. Той е президент на World Methodist Evangelism.

 

Тук поместваме програмата на тяхното посещение:

 

24-25 септември – Клуж – Напока (Румъния)

26 септември – Русе (България)

27 септември – Плевен, Ловеч, В. Търново

28 септември – Шумен, Варна

29 септември – тържествено богослужение по случай годишнината от освещаването на сградата на Методистката църква във Варна

30 септември – посещения на църквите във Варненски църковен окръг

 

1 Коментар

  • Владимир Руменов Ангелов Posted 21/09/2013 23:40

    В свят в който насилието се увеличава и а любовта между хората охладнява. Светът се нуждае от повече вестители на топлите евангелски послания на чудната любов която Бог изяви чрез своят Син Исус. Ще се моля посещението на нашите американски приятели да се отрази положително тласкайки Методистката църква в България и Румъния към бъдеща евангелизация за да може спасителното слово на Живият Бог да достигне до повече хора. За слава на Бога.

Остави коментар

Live Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *